Commissies

Eureka - educatie commissie

Bij de educatie commissie houden wij ons bezig met het organiseren van Leuke en Leerzame activiteiten voor de leden en TB studenten. Dit kan in de vorm van een lezing van een interessante gastspreker zijn, een excursie naar een musea of dierentuin of een activiteit compleet bedacht en uitgevoerd door de commissie! We zitten met de commissie regelmatig bij elkaar om te brainstormen over de activiteiten die we voor onze leden kunnen te bedenken. Ben jij proactief, leergierig en bereid om super vette en interessante activiteiten voor je studiegenoten te organiseren? Kom dan gezellig bij de Edu commissie. 

Feestbeesten - feest commissie

De feestcommisie is een tak van Biota Natura dat vooral draait om gezellige avondjes en leuke activiteiten. De feestcommisie organiseren dan voornamelijk borrels, kroegentochten, pubquizen en andere leuke activiteiten. Achter de feestcommisie zit natuurlijk een leuk team die deze activiteiten organiseren. Als commisieleider van de feestcommisie houd je je dan bezig met het organiseren en plannen van deze activiteiten. Ook neem je contacten op met kroegen of andere facilitairen mocht dit nodig zijn. Als commisielid kom je met inbreng voor leuke activiteiten en ondersteun je eventueel de commisieleider. Het doel is altijd dat men een gezellige avond heeft en met een leuke ervaring naar huis toe gaat. 

Greenci - groene commissie

Greenci, is echter opgestart als een commissie binnen Biota Natura, na een paar maanden zagen we dat Greenci groenste/grootse plannen hadden over het verduurzaming en vergroeningsproces op de HAS green academy in Den Bosch. Zo zijn ze bezig met de educatie over ‘hoe te verduurzamen’ en ‘het beeld van de verduurzaming op de HAS in beeld te zetten voor de student’. Daarbuiten hebben we de mogelijkheid om uit te spreken over de mogelijke aanpassingen of toevoeging in de HAS-gebouw en tuin + kas. En kunnen we ideeën pitchen naar de bestuursleden van school. Maar het stopt niet hier…. We zijn ook bezig om een green business op te zetten, om belanghebbenden: HAS en externe scholen advies + problemen op te lossen, in trend van verduurzamen en vergroening. 

Artico - creatie commissie

Of jij het nou leuk vindt om een planten terrarium te maken, insecten op te zetten, de natuur te schilderen of gezamenlijk spelletjes te spelen? Bij deze commissie kan jij al jouw creativiteit uiten! De creatie commissie organiseert sociale activiteiten waar jij meestal met jouw handen bezig bent. Als commissie lid van Artico mag jij al jouw artistieke ideeën op tafel gooien en gaan wij gezamenlijk deze tot leuke activiteiten uitwerken.

Mediaspore - media commissie

De mediacommissie houdt zich bezig met alle visuele media, van Instagram tot posters tot de website. Wij houden ons dus bezig met het eerste wat leden zien wanneer ze Biota Natura opzoeken. Zit jij graag op socialmedia en wil je graag dat alles er strak uitziet, dan is Mediaspore misschien iets voor jou!   

Athleta Natura - sport commissie

Bij de sportcommissie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van actieve activiteiten. Het belangrijkste is dan ook dat je wel enige affiniteit hebt met sport en spel. Wees niet gevreesd je hoeft niet alles alleen te organiseren de andere leden van de sportcommissie helpen graag een handje mee. Niets is te gek van laser gamen tot jeu de boule alles kan. Heb jij zelf graag wat meer regie in de hand? Net als iedere andere commissie heeft ook de sportcommissie een voorzitter. Lijkt het je leuk om andere te motiveren en een besturende rol te hebben binnen de vereniging ook dan zoeken we jou. Lijkt dit je wat aarzel dan niet en neem contact met ons op!